Σάββατο 19 Ιουλίου 2008

ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΙ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

NOIAZOMAI ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΩΝ
www.noiazomai.net ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ, ΓΟΝΕΩΝ & ΠΟΛΙΤΩΝ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ
26/11/2007

ΥΦΑΡΠΑΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΩΝ – ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΡΩΣΙΑΣ
ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

Με πρωτοσέλιδη ανασύσταση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας απαντά η Τουρκία, μέσα από το κύριο θέμα της φιλοϊσλαμικής εφημερίδας GUNES, λίγες μέρες μετά τα «φακίρικα» με τις φλόγες και τις κορδέλες του Αγωγού που εγκαινιάστηκε στον Έβρο, υπό το σιδηρούν όμμα Αμερικανού Υπουργού!
Πιο συγκεκριμένα, την περασμένη Τετάρτη στις 21 Νοεμβρίου (ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΟΡΤΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ!!!), η εφημερίδα, που υποστηρίζει τον Ερντογάν, δημοσίευσε με περισσό θράσος τον ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ως απάντηση στους Χάρτες σχηματισμού ανεξάρτητου Κουρδιστάν! Βεβαίως κάτι τέτοιο θα είχε νόημα εάν στον παρουσιαζόμενο χάρτη υπήρχε αναφορά μόνο στην Κουρδική Περιοχή!
Αλλά εδώ πρόκειται για καθαρά ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ, ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΧΑΡΤΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟΥ!!! Αφού ο χάρτης είναι ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟΣ μαρτυρώντας ότι δεν πρόκειται για πρόχειρη, αλλά για γεωστρατηγική εργασία, επεξεργασμένη από Επιτελείο «ειδικών»!

Ειδικότερα, από πλευράς ελληνικού ενδιαφέροντος, περιλαμβάνει την ολοκληρωτική ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ, γεγονός που αποδεικνύει περίτρανα τους βαθύτερους στόχους του παράνομου «τουρκοκυπριακού» προγεφυρώματος και της συνεχιζόμενης παράνομης ύπαρξης 40.000 φασιστικού τουρκικού στρατού στα κατεχόμενα!!!
Ο επιθετικός Χάρτης περιλαμβάνει την κατάληψη της Κρήτης (στρατηγικού στόχου) για την εκμηδένιση της αεροπορικής και πυραυλικής προστασίας των Δωδεκανήσων και του Νότιου Αιγαίου, καθώς και την απομόνωση της Κύπρου!
Και ακόμη:
Κατάληψη Δωδεκανήσου (Ρόδου, Καρπάθου, Κω και υπόλοιπα νησιά)!!!
Κατάληψη Νήσων Ανατολικού Αιγαίου (Χίος, Λέσβος, Λήμνος)!!!
Κατάληψη Κυκλάδων (ακόμη και της Άνδρου που ελέχγει τον βασικό δίαυλο Καφηρέα, σε απόσταση βολής από Εύβοια & Αθήνα)!!!
ΥΠΟ ΠΛΗΡΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ!!! (για τέλεια απομόνωση της κοιμώμενης Ρωσίας)
Κατάληψη ΘΡΑΚΗΣ!!! (κατά μήκος του τουρκικού αγωγού φυσικού αερίου – παρεμπόδιση-κατάληψη του Πετρελαιαγωγού Πύργου-Αλεξανδρούπολης– εξουδετέρωση της ρωσικής παράκαμψης των Στενών)!!!
ΚΑΤΑΛΗΨΗ Ανατολικής - Κεντρικής ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (Θεσσαλονίκη, Κιλκίς, Σέρρες, Δράμα, Καβάλα, Θάσος, Άγιον Όρος)!!!

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ & ΚΥΠΡΟΥ, όπως αποκωδικοποιούνται από τον ΧΑΡΤΗ, εξηγούν απόλυτα τις συνεχείς τουρκικές διεκδικήσεις, παραβιάσεις και εισβολές:
Η Εισβολή στην Κύπρο και η συνεχιζόμενη Κατοχή, με διατήρηση επιθετικού τουρκικού στρατού!
Η Εισβολή στα Ύμια και η έμπρακτη αμφισβήτηση του καθεστώτος των Δωδεκανήσων και των συνόρων στο Αιγαίο!
Η συνεχής παραβίαση του εναέριου και θαλάσσιου εθνικού μας χώρου!
Οι συνεχείς προκλητικές αερομαχίες, κατόπιν ελληνικών αναχαιτίσεων των τούρκων εισβολέων!
Η δημόσια τουρκική διεκδίκηση επί του μισού Αιγαίου!
Οι προκλητικές αεροναυτικές ασκήσεις της Τουρκίας με σενάρια αποκλεισμού ελληνικών νήσων!!!
Η «απαγόρευση» άντλησης κοιτασμάτων πετρελαίου εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας σε διεκδικούμενες(«αμφισβητούμενες») από τους Τούρκους περιοχές!!!
Η απαίτηση επιβιβάσεως Τούρκων Αξιωματούχων σε πλοία Επιστημονικών Ερευνών στο Αιγαίο και η απαίτηση αίτησης Τουρκικής Αδείας!!!
Η δημόσια διεκδίκηση επί 937 ελληνικών βραχονησίδων!!!
Η δημόσια διεκδίκηση επί της Γαύδου!
Το «Αιτία Πολέμου» σε περίπτωση διεύρυνσης των χωρικών υδάτων και άρα εκμεταλλεύσεως της υποθαλάσσιας κυριαρχίας-πλούτου!
Η Τουρκική Επιχείρηση ταυτόχρονης οργανωμένης αποστολής εκατοντάδων λαθρομεταναστών με τουρκικά πλοιάρια, για εξουθένωση της θαλάσσιας αστυνόμευσης και προσοχής!
Η συστηματική προσπάθεια τουρκοποίησης της Θράκης και της ελληνικής μουσουλμανικής μειονότητας!
Η προσπάθεια ανοίγματος θέματος «μειονότητας» σε Κω και Ρόδο!!! (νησιά στόχος)
Η οργανωμένη και συστηματική στήριξη των διεκδικήσεων των Σκοπίων επί της λοιπής Μακεδονίας!

Ο ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ, που σχεδιάστηκε από Επιτελείο «ειδικών», αποκρυπτογραφεί ταυτόχρονα τον μεγάλο ΜΥΣΤΙΚΟ ΧΑΡΤΗ ΤΩΝ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΙΚΟΥ & ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ & ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ, αφού είναι πλέον υπερπολύτιμα και εκμεταλλεύσιμα κοιτάσματα, με μεγάλο οικονομικό και γεωστρατηγικό όφελος, καθώς η τιμή του πετρελαίου που έχει αγγίξει από τα 20, τα 100 δολάρια το βαρέλι, έχει αλλάξει ριζικά τα πράγματα!!!

ΣΤΟΧΟΣ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΑΙΓΑΙΟΥ & ΚΥΠΡΟΥ Χαρακτηριστικό είναι ότι με τον ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΧΑΡΤΗ, όλα τα Πετρέλαια και οι Αγωγοί, από τη Μοσούλη, ως το μεγάλο κοίτασμα φυσικού αερίου της Επανομής Θεσσαλονίκης και από τον Αγωγό Πύργου- Αλεξανδρούπολης έως τα κοιτάσματα της ζώνης Θάσου και ιδιαίτερα των «απαγορευμένων» υποθαλάσσιων περιοχών της ελληνικής υφαλοκρηπίδας, μέχρι τα μεγάλα κοιτάσματα του Ανατολικού Αιγαίου – Δωδεκανήσου- Γαύδου – Γαυδοπούλας, καθώς και όλη η υποθαλάσσια πετρελαιοφόρα περιοχή της Νότιας και Ανατολικής κυπριακής λεκάνης, «ΠΕΡΝΟΥΝ» βάση του χάρτη ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ, ως στρατηγικός στόχος!!!

Ο Χάρτης αυτός, ως προς το ελληνικό του μέρος, έχει πρόδηλα την υποστήριξη της μέχρι τώρα Εξωτερικής Πολιτικής των ΗΠΑ, που δικαιώνει και ενθαρρύνει πολιτικά και στρατιωτικά τις τουρκικές διεκδικήσεις εναντίον του αέρα, της στεριάς και της θάλασσας του Ελληνισμού από το 1974 έως τώρα, ενώ στρέφει την Τουρκία Δυτικά (αφού θα την αποκόψουν Ανατολικά) κυρίως για να ελέγξουν μέσω των Τούρκων την ΚΑΘΟΔΟ ΤΩΝ ΧΡΥΣΟΦΟΡΩΝ πλέον ΡΩΣΙΚΩΝ ΑΓΩΓΩΝ ΚΑΙ ΤΑΝΚΕΡΣ!

Η Τουρκία θα επιχειρήσει ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΗ ΡΩΣΙΑ και να ακυρώσει τον Αγωγό Πύργου- Αλεξανδρούπολης στην ευαίσθητη Θράκη, για την οποία στελεχώθηκε με «ειδικούς» η Αμερικανική Πρεσβεία στην Ελλάδα!

Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, είναι λοιπόν υποχρεωμένη ενώπιον των εξελίξεων - 1ον να καταδικάσει ρητά και δημόσια τον Χάρτη και να στείλει Επίσημη Προειδοποίηση στην Τουρκία θέτοντάς την σε προσωρινό ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΟΠΛΩΝ - 2ον να ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ρητά ΤΟΝ ΕΝΑΕΡΙΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, τα 10 ν. μίλια και το νόμιμο δικαίωμα άμυνας των ελληνικών νήσων, που απειλούνται επίσημα με κατάληψη, όπως φανερώνει και ο ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ που δημοσίευσε η φιλοκυβερνητική τουρκική εφημερίδα GUNES - 3ον να διακηρύξει τη μη ύπαρξη «Τουρκικής» μειονότητας στη Θράκη κατά το πνεύμα και γράμμα της Λοζάνης - 4ον να επιβάλει την άμεση στρατιωτική εκκένωση της κατεχόμενης Κύπρου από τον Τουρκικό Στρατό Κατοχής, που συνεχίζει να εξοπλίζεται προκλητικά με αμερικανικά όπλα!!! (Μια προσφυγή της Κύπρου για αυτό το τελευταίο θα γονάτιζε δύο προϋπολογισμούς των ΗΠΑ μαζί, διότι πρόκειται για συνέργεια κατ΄ εξακολούθησην!!! Ενώ χάρη στα αμερικανικά όπλα είναι αναγκασμένες να απασχολούνται εκεί επί τριάντα χρόνια δαπανηρές δυνάμεις του ΟΗΕ!!!)

Η ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, οφείλει να ανακαλέσει προσωρινά τον Πρεσβευτή της, σε ένδειξη αποφασιστικότητας για τον ΧΑΡΤΗ ΤΕΛΕΙΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ της Ρωσίας, με σκοπό την πλήρη οικονομική και γεωπολιτική εξουδετέρωση της κοιμωμένης Άρκτου!

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, οφείλει 1ον να εξοπλίσει με ομπρέλες υπερσύγχρονων Αντιαεροπορικών και Αντιπυραυλικών Πυραύλων όλα τα Νησιά του Αιγαίου, με συμπαραγωγή στην Ελλάδα και ανάπτυξη υπερσύγχρονης αμυντικής τεχνολογίας – 2ον να διατηρεί ετοιμοπόλεμα υπερσύγχρονα Αμυντικά Σμήνη Πολεμικών Αεροσκαφών σε έδαφος τρίτων χωρών για τη στήριξη της ειρήνης και την άμεση ανταπόδοση πολλαπλασίου σε ισχύ χτυπήματος σε περίπτωση Τουρκικής Απειλής, από ένα παρανοϊκό μάλιστα Στρατιωτικό Κατεστημένο που δεν ελέγχεται πολιτικά από κανέναν στην Τουρκία και δρα αυτοβούλως, ενώ έχει ήδη τυπική εξουσιοδότηση για Επίθεση κατά της Ελλάδος, υπό το πρόσχημα της επεκτάσεως των ελληνικών χωρικών υδάτων – 3ον να συνυπογράψει με την Κύπρο συμφωνία ισχυρής στρατιωτικής συνδρομής από ξένα ευρωπαϊκά αεροπλανοφόρα, τα οποία σε ώρα κρίσης θα τοποθετηθούν παρά τω πλευρώ της Κύπρου, στα πλαίσια του Ενιαίου Αμυντικού (& νέου ΕυρωΜεσογειακού) Δόγματος… - 4ον να προχωρήσει σε συμπαραγωγή στην Ελλάδα νέου εξελιγμένου πολεμικού αεροσκάφους με προδιαγραφές απόλυτα ταυτόσημες με τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες του δικού μας πεδίου δράσης και άμυνας–ανταπόδοσης! – 5ον να προχωρήσει σε σχεδιασμό και ναυπήγηση στην Ελλάδα υπερσύγχρονων πολεμικών «αόρατων» πλοίων – 6ον δημιουργία καθολικής Παλλαϊκής Άμυνας (& Λαϊκής Πολιτικής Προστασίας) με συμμετοχή, εκπαίδευση και ενεργοποίηση όλου του πληθυσμού σε όλη την επικράτεια, με τη βοήθεια τακτικού Ειδικού Μαθήματος (Πολιτικής Προστασίας) σε όλα τω Σχολεία, όλων των Βαθμίδων της Χώρας – και τέλος 7ον να πρωτοστατήσει στη δημιουργία ΕυρωΜεσογειακής Συμμαχίας, που θα οδηγήσει στη συγκρότηση ισχυρού πολεμικού στόλου, ο οποίος και εξασφαλίζει μέσα στην ιστορία το τελικό αποτέλεσμα…

Η ΕΚΔΟΣΗ-ΕΠΙΣΗΜΟΠΟΙΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ, ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΟΡΤΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, μόνο τυχαία, αφελής ή αστεία δεν μπορεί να θεωρηθεί!
Πρόκειται για σαφή, ουσιαστικό και προαποφασισμένο στρατιωτικό σχεδιασμό του Νεοκεμαλικού Στρατιωτικού Φασισμού, που δεν μπορεί να υποφέρει την οριστική αυτονόμηση, αποκοπή και ανεξαρτητοποίηση τελικά του Κουρδιστάν και στρέφεται ήδη εναντίον Ρωσίας, Ελλάδος και Κύπρου, εστιάζοντας εκεί τον μεγάλο ένοχο αντιπερισπασμό του…

Σύμφωνα με όλα τα στοιχεία και την αλλαγή Συνόρων και Συνθηκών που υπαγορεύουν οι νέοι αγωγοί και σχεδιάζονται στα Βαλκάνια και τη Μέση Ανατολή με ορίζοντα το 2013 (όπως ισχυρίζονται και τα Σκόπια που επιδιώκουν από τώρα την «απόδοση» της Μακεδονία μας το 2013 με νέα Συνθήκη «Βουκουρεστίου»!!!), η τουρκική επίθεση θα έχει νόημα να πραγματοποιηθεί από το 2008 έως το 2013, με πλέον κρίσιμη περίοδο τον Αύγουστο του 2008!!! (Αυτό δείχνει και η εσπευσμένη έκδοση του χάρτη…)
Της επιθέσεως θα επιχειρηθεί λογικά εσωτερική αποσταθεροποίηση της χώρας, όπως έγινε πειραματικά το καλοκαίρι με την Οργανωμένη Επιχείρηση Εμπρησμών και την Καταστροφή Πελοποννήσου και Αθήνας, τον εγκλωβισμό δεκάδων χωριών, την παράλυση και αιφνιδιασμό του κρατικού μηχανισμού από τα διαδοχικά και αδιάκοπα ταυτόχρονα μέτωπα φωτιάς και τις εκατοντάδες στρατιωτικές αποστολές διάσωσης που απαιτήθηκαν, απορροφώντας όλη την ψυχική ισχύ και μέριμνα της χώρας!!!

Φυσικά, μια τουρκική επίθεση για την πραγμάτωση του Χάρτη, θα οδηγήσει τελικά στην πλήρη, απόλυτη και τελειωτική διάλυση της Τουρκίας, αφού θα προκαλέσει ταυτόχρονη κουρδική εξέγερση, ελληνική σφοδρή αντεπίθεση και ρωσική κάθοδο στο Βόσπορο για την απελευθέρωση των Στενών και του διάπλου του Ελλησπόντου!

ΤΟ ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ, μπροστά στην ρητή απειλή και την έκδοση του ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ, θα απαντήσει προσεχώς με μια ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ, που θα απογειώσει το ηθικό του Ελληνισμού και θα ανατρέψει ριζικά τα ενάντια σχέδια!

Η αποτελεσματική ΙΣΧΥΡΗ ΑΜΥΝΑ (παιδεία-Ιστορία, Πίστη, γνώση, εκπαίδευση, φρόνημα, δυνάμεις, θέληση) αποτελεί το «Φυλακτό της Ειρήνης»!

ΑΜΥΝΑ = ΙΣΧΥΣ
(το ΙΣ. Χ. Υ. Σ. ερμηνεύεται και ΙησούΣ Χριστός – Υιός - Σωτήρ)

Με εκτίμηση
www.NOIAZOMAI.net
Κωνσταντίνος Κάλφας

noiazomai@msn.com

Κιν. 69790 85538

Δεν υπάρχουν σχόλια: